O nama

Više o nama:

Esof flowers shop dostupan u

Sarajevo, Donji Vakuf, Zenica, Bugojno

Proizvodnja se odvija u plasteniku povrsine 

1 m2
1
sadnica

Tagetes, Lobelija, Pelergonija (zonnale i pelltatum), Petunia, Surfinia, Dianthus, Verbena, Salvia i još mnogo drugih.

DOSTAVA

Sarajevo, Donji Vakuf, Zenica, Bugojno

Vizija

Postati jedan od vodećih proizvođača cvijeća u Bosni i Hercegovini.

Misija

Dati ljudima priliku da obraduju i usreće svoje voljene uz pomoć naših cvijetnih aranžmana i programa iznenađenja. Podstaći ljudske mase na važnost ugodnog okruženja u kojem živimo kroz sadnju sezonskog cvijeća.

Etički kodeks

Svi zaposlenici firme ESOF moraju striktno poštovati etički kodeks poslovanja sadržan u univerzalnim vrijednostima, kao što su odgovornost, transparentnost, poštenje i čestitost.

Cijela priča Esof flowers zasnovana je na čitavom timu stručnih ljudi. Zaposlili smo mlade visokoobrazovane ljude, pružili im priliku da iskoriste svoj potencijal i time doprinesu jačanju naše zajednice.

Ljudi se sve više vraćaju prirodnim bogatstvima a cvijeće je odmor za dušu. Darivanje istog vjekovima predstavlja iskazivanje pažnje i ljubavi prema nježnijem spolu. 

U našoj ponudi možete pronači veliki izbor sezonskog cvijeća iz naše vlastite prizvodnje. Proizvodnja se odvija u kontrolisanim uvjetima plasteničke proizvodnje sa visokostručnim osobljem. 

U našoj ponudi imamo najpopularnije vrste koje se uzgajaju na našim prostorima: Kadifice, petunije, pelergonije, lobelije, verbene, surfinije i druge vrste. Također iz naše proizvodnje izdvajamo i lukovičasto cvijeće: tulipani, ljiljani i zumbuli. Pored toga, u ponudi imamo veliki broj lončanica različitih sorti i hibrida iz uvoza.

Sve vrste cvijeća posjeduju cerfikat o porijeklu i zdravstvenoj ispravnosti. 

Pored cvijeća u mogućnosti smo Vam ponuditi i usluge uređenja dvorišta ali i urbanih površina. 

Možete nas naći na tri lokacije: Sarajevo, Zenica i Donji Vakuf. U našim maloprodajnim objektima radi edukovano osoblje koje svakodnevno vodi brigu o cvijeću sa mnogo ljubavi. 

Info mail: flowers@esof.ba

Kontakt telefon : +387 30 201 165